Tallatges

Tallatges

Tria el model que més t’interessi

Infant

Veure tallatges

Sastre

Veure tallatges

Retro

Veure tallatges

Infantil

Sastre

Retro

El tallatge té en compte les folgances i l’encongiment del teixit. Si teniu dubtes de la talla que us correspon poseu-vos en contacte amb mi. 

Com prendre les mesures?

Contorn de pit

Amb l’ajuda d’una cinta mètrica prendrem la mesura al voltant del pit, per la part més prominent. Els braços han d’estar relaxats al costat del cos. Cal anar amb compte que la cinta mètrica no quedi baixa per la part de l’esquena.

Ample esquena

Prendrem la mesura d’esquena des d’una espatlla a l’altra, passant per la base del coll. Cal buscar l’osset del final de la clavícula, aquest és el punt correcte des d’on prendrem la mesura. és on vindrà la costura de la màniga.

Llargada jersei

És la llargada real del jersei per la part frontal. Per comprovar que t’anirà bé, col·loca la cinta mètrica a la base del coll, en un lateral, i deixa caure la cinta per sobre el pit.  Assegura’t de mantenir el cos dret per comprobar la llargada.

Imatges de referència

Aquí teniu una petita galeria d’imatges amb les talles i alçades de les persones que hi apareixen. Us serviran de referència per acabar de dexidir la talla que us toca. 

Pareu atenció per distingir els jerseis SASTRE dels RETRO.

 

Cistella
No hi ha productes a la cistella!
Continua la compra
0