irenebosc

Fet a girona, a poc a poc

Hola! Aquesta és la meva petita empresa, fundada oficialment el 2019, però ja en gestació des del 2011. 

Em dedico a l’elaboració de vestuari personalitzat; teatre; carnestoltes; grups de música, o bé peces de vestir per a events especials.

També creo petites col·leccions de peces de vestir i altres creacions tèxtils on la qualitat, la sostenibilitat i la proximitat estan al punt de mira.

 

Per tal de conèixer exactament com s’ha fet cada producte, duc a terme tot el procés de creació; disseny, patronatge, l’elecció dels materials, confecció i acabats finals. Sempre posant especial atenció als detalls, i amb una bona comunicació amb els clients, per tal que quedin satisfets amb el producte final.

Tot fet des del meu petit taller rural, a Sant Medir.

Contacte

644 05 32 39

hola@irenebosc.com

Les tres principals línies de treball

 
 

Vestuari per a espectacles

Elaboració de vestuari per a espectacles i roba a mida per a events especials.

Veure portfoli

Jerseis a la carta

Dissenya el teu jersei i fes-lo realitat!

Comença

Creacions tèxtils

Realització de col·leccions de moda sostenible i altres projectest tèxtils per encàrrec.

 

Adquirir productes

Portfoli

Aquí podreu veure un resum dels treballs que he anat fent al llarg de la meva trajectòria.

Amb el suport de…

 

 

He rebut una subvenció en la modalitat d’ajuts a l’autoocupació de joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil d’acord amb l’Ordre TSF/181/2017, de 27 de juliol, tramitada amb el núm. d’expedient TSF040/19/00246.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Aquesta actuació és elegible a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, núm. CCI2014ES05M90P001, del Fons Social Europeu, amb un cofinançament de 91,89%.