Tallatges

Tria el model que més t’interessi

Sastre

Veure tallatges

Retro

Veure tallatges

Infant

Veure tallatges

Sastre

Retro

*Persones amb copa C o superior, utilitzar contorn de pit com a mesura secundària a l’hora d’escollir talla.
**Si es vol jersei Oversize, agafar una talla més

Infantil

El tallatge té en compte les folgances i l’encongiment del teixit. Si teniu dubtes de la talla que us correspon poseu-vos en contacte amb mi. 

Com prendre les mesures?

Contorn de pit

Amb l’ajuda d’una cinta mètrica prendrem la mesura al voltant del pit, per la part més prominent. Els braços han d’estar relaxats al costat del cos. Cal anar amb compte que la cinta mètrica no quedi baixa per la part de l’esquena.

Llarg mànigues

SASTRE

Prendrem la mesura des de l’os de l’extrem de l’espatlla fins al canell. És convenient tenir el colze en un angle de 90º

RETRO i INFANT

És la suma de la llargada de la màniga més la llargada d’espatlla. Prendrem la mesura des de la base del coll, seguint l’espatlla i fins al canell, o on vulguem que ens arribin les mànigues.

Llargada jersei

És la llargada real del jersei per la part frontal. Per comprovar que t’anirà bé, col·loca la cinta mètrica a la base del coll, en un lateral, i deixa caure la cinta per sobre el pit.  Assegura’t de mantenir el cos dret per comprovar la llargada.

Imatges de referència

Aquí teniu una petita galeria d’imatges amb les talles i alçades de les persones que hi apareixen. Us serviran de referència per acabar de dexidir la talla que us toca. 

Pareu atenció per distingir els jerseis SASTRE dels RETRO.

 

Cistella
No hi ha productes a la cistella!
Continua la compra
0